Medlem

Vi er en entusiastisk liten gjeng som ønsker å drive fram O-idretten i Meløy.

Klubben ble stiftet i 2008, og vi har siden da opparbeidet oss et godt utvalg av utstyr, tilgang på gode kart, samt arrangementkompetanse. Vi arrangerer treningsløp, turorientering og litt geocaching, samt tilrettelegger for skoler som ønsker hjelp av oss. Til tross for at vi er en ung klubb, så har vi arrangert flere løp av litt størrelse, deriblant Nordland 3-dagers/KM. Vi er opptatt av at medlemskap i vår klubb skal være «lavterskel», så kontingent skal være billig, samt at vi ikke forventer at medlemmer presses til noen form for dugnad – vi håper imidlertid at flest mulige kommer og deltar på våre arrangement. Loddsalg er f.eks. et «fremmedord» for oss. Noen av oss deltar  også på enkelte løp utenfor kommunen. Vi ønsker deg og dere med på vårt lag!

Enkeltmedlemsskap: kr 100

Familiemedlemsskap: kr 200

Vipps-nr: 611080 (Meløy OK)

Tur-orienterere som medlemmer: Styre har vedtatt at medlemmer av Meløy Orienteringsklubb får tur-O konvolutten gratis. Dvs. at familie med familie-medlemsskap på 200 kr får konvolutten gratis, og enkeltmedlemmer på 100 kr får konvolutten for 100 kr ekstra. Som medlem får dere tilgang på orienteringsforbundets rabattkoder på Choice-hotellene.
Har dere kjøpt tur-Orienteringa først, kan dere fortsatt bli medlemmer ved å sende mail eller SMS med ønske om medlemsskap, samt navn og fødselsår på aktive tur-O familiemedlemmer. Vi presiserer at dere må aktivt be om medlemsskap, vi kan ikke automatisere tur-O deltakere i vårt medlemsregister. Vi benytter Norges idrettsforbund sitt medlemssystem: KlubbAdmin.

E-post: runestromsvik@hotmail.com

SMS: 918 661 81

Vinn-vinn: I retur får dere hotell-rabattkoden. Vi har prøvd den, og vet at det fungerer. Å få aktive tur-orienterere som medlemmer gir oss flere medlemmer totalt, noe som genererer inntekter til klubben gjennom eksterne midler.