Turorientering

TRIM MED LÆRING OG NATUROPPLEVELSER!

Gratis tur-O:
Vårt styre har vedtatt at medlemmer av Meløy Orienteringsklubb får tur-O konvolutten gratis. Dvs. at familie med familie-medlemsskap på 200 kr får konvolutten gratis, og enkeltmedlemmer på 100 kr får konvolutten for 100 kr ekstra. Som medlem får dere tilgang på orienteringsforbundets rabattkoder på Choice-hotellene, samt at det ligger ingen forventning fra oss om deltakelse på dugnad eller noe form for salg.
Har dere kjøpt tur-Orienteringa først, kan dere fortsatt bli medlemmer ved å sende mail eller SMS med ønske om medlemsskap, samt navn og fødselsår på aktive tur-O familiemedlemmer. Vi presiserer at dere må aktivt be om medlemsskap, vi kan ikke automatisere tur-O deltakere i vårt medlemsregister.

I retur får dere hotell-rabattkoden. Vi har prøvd den, og vet at det fungerer. Å få aktive tur-orienterere som medlemmer gir oss flere medlemmer totalt, noe som genererer inntekter til klubben gjennom eksterne midler.

Tur-O premie etter 5- 10- og 15 år:

Vi er nå inne i vår 11. sesong som egen klubb, og vår 10. tur-O sesong. Mange av våre deltakere er med på tur-Orientering år etter år, og styret har vedtatt at vi deler ut gratis 5-årsplakett i bronse, 10-årsplakett i sølv og 15-årsplakett – en til hver familie som har deltatt på vår tur-Orientering i Meløy. Plakettene har en innkjøpspris på kr 190. Familier som har oppfylt kravene kan få kjøpe flere plaketter av oss til innkjøpsprisen.

Vi er nå godt i gang med å sette ut årets 40 poster, og den vil være klar for salg litt ut i neste uke. Informasjon om turorientering finner dere her: http://turorientering.no/meloyok/

Veiledning for oppretning av bruker på turorientering.no