Gjennomført Finn fram-dag

 

Søndag den 3. oktober markerte vi «Tilbake til idretten» med egen «Finn fram-dag fra Glomfjord skole på nye kart over skoleområdet, og ellers kartutsnitt fra større deler av Glomfjord. Det ble en dag med forholdsvis mye vind, men ellers mildt og fint uten regn. I tillegg til rykende ferske kart kunne vi tilby 3 orienteringsløyper med bruk av touch-free registreringssystem, «Belgisk O» på skoleplassen – en øvelse i å peile ut retning og riktig orientering av kartet – også dette med elektronisk utstyr. Ellers delte vi ut turorientering på jomfruelig terreng i og ved alpintanlegget. Postene henger ut oktober måned, og er fortsatt mulig å besøke – Representant for Glomfjord Røde kors var bl.a. innom og fikk øvingskart med tur-O som er tenkt brukt til trening av sitt  mannskap. I den lengste og vanskeligste løypa delte vi ut egne glasspokaler til beste junior og senior for hhv. damer og herrer. Ellers vanket det fine deltakerpremier til alle som deltok på dagen. Nedenfor ser man noen av deltakerne:

     

Kartprat med god stemning!                   Øving på Belgisk-O på skoleplassen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *