Nytt skolekart på Meløya

Siste skudd for skolekart er Meløy Oppvekstsenter. Lars-Børge har som vanlig stått for produksjonen, men har fått hjelp av undertegnede (Rune) med selve synfaringen. I fjor høst var jeg og presenterte opplegg og satte opp 10 postplater, såkalte «Faste postmarkeringer» – se utsnitt under, som er av det større 1:7500 kartet fra 2019. Under synfaring kom jeg over flere nye poster satt ut av lærerne, noe som viser at de er aktive brukere av opplegget! Nå har de altså fått eget skolekart, som er mer egnet til skolebruk, spesielt for klassetrinnene opp til ungdomsskolen.

 

Venstre: Poster på gammelt kart. Høyre: Nye poster satt ut av skolens lærere.

Under: Poster på deler av det nye kartet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *