Vel blåst skolemarkering av Verdens Orienteringsdag

En hel skoledag satt av til ulike orienterings-aktiviteter ble avsluttet med en sprintstafett. Ovenfor gjør spente elever seg klare til stafett med 3 etapper. Hver klasse stilte med 2 eller flere lag. Resultater fra stafetten ligger nedenfor.

Ellers ble dagen fylt med råtassløyper – 4 korte løyper med få poster, ulike stasjoner på idrettsarenaen med: Karttegnstafett, 4 på rad-stafett, brikkesprint og labyrintorientering. Et svært arrangement som krevde mye forberedelser for de tre hovedarrangørene Espen, Trond og Rune fra Meløy OK, som også hadde full rulle på selve arrangørdagen.

Ellers takk til deltakende elever og lærere, Ørnes IL for lån av topp klubbhus og idrettsarena og enhet kultur for sponsing av skyssutgifter. Vi håper at dagen har gjort orienteringssporten og klubben vår mer synlig, og at dette kan gi inspirasjon til skolene til å gjennomføre flere orienterings-aktiviteter på egen skole. Reportasje om dagen kommer også i neste ukes utgave av Framtia.

Resultater stafett WOD, Mosvolddalen

Neverdal 7          09.19

Reipå 7                09.52

Reipå 6                09.56

Neverdal 6          10.18

Neverdal 7          10.43

Neverdal 5          11.01

Reipå 5                11.17

Storvika               11.20

Neverdal 7          11.52

Neverdal 5          11.53

Reipå 6                12.09

Neverdal 7          12.21

Neverdal 6          12.39

Reipå 5                13.01

Storvika               17.08

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *