Treningsløp søndag 5. juni

Førstkommende søndag den 5. juli arrangerer vi treningsløp med start fra parkeringsplassen på Hornneset. Start mellom kl 12 og 13 – ingen påmeldingsavgift. Løpet er Corona-tilpasset med touch-free stempling, og vi har 25 brikker å låne ut. Disse festes rundt håndleddet, og blinker og registrerer postbesøket når de holdes ca en halvmeter unna postenhetene.

  

Det er 3 ulike løyper å velge mellom: Nybegynner (N), nivå C, og nivå B. Lengde og vanskegrad økes med nivået. Vi har ingen nivå A-løyper denne gangen. Dere velger selv om dere vil løpe eller gå, og om dere vil ha registrering av tid eller ei.

Løype N: For nybegynnere. Her kan man gå eller løpe sammen. I begynnelsen er det vanlig at en voksen følger barnet gjennom løypa, eller går noen meter bak barnet. Se løypa nedenfor.

Løype C: For dem som synes N blir for lett, og trenger moderat utfordring. Se løypa nedenfor.

Løype B: Noe lengre, og vanskeligere enn C. Løypa får man idet man starter, så all planlegging må gjøres underveis. Denne gangen er det flere veivalg til postene som må vurderes hva som er raskest.

Man trenger ikke være medlem av klubben for å få delta og denne gangen er løpet gratis for alle, så har du lyst til å prøve, så er dette en gylden anledning! Dette er både morsomt og spennende!