Familiedag 23. september på Tuven/Reipå

Lørdag 23. september mellom kl 12 og 15 avholder vi familiedag med mange ulike aktiviteter, deriblant orienteringsløp med innlagt luftgeværskyting, noe de fleste synes er tøffe greier! Hver løype har to skytinger, og skyteresultatet legges til tiden man bruker på løypa. Samtlige løyper har to runder, hvor man er inne i steinbruddet og skyter 4 skudd liggende, før man tar runde 2, som igjen avsluttes med skyting. Deretter løper man opp til mål. Vi har 3 løyper med ulik lengde og vanskegrad å velge mellom (nivå B, C og Nybegynner). Nedenfor ser dere de to rundene til nybegynnerløypa:

Deltakelse på løpet koster kr 50 pr person, og alle som løper får en flott deltakerpremie! I tillegg til full premiering, kårer vi også klubbmestere i ulike klasser for dem som er 12 år og eldre. Foreldre til små barn kan gjerne være veileder, og løpe sammen med barna. Påmelding kan gjøres fram til første start, som er kl 13.00.Vi minner om at alle andre aktiviteter er gratis:

  • Oppmerket knøtteløype som passer for dem under 8 år
  • Tur-orientering
  • Geocaching – en slags skattejakt med gps.

Bilparkering kan gjerne gjøres langs veien i området mellom post 3 og 4 på det nederste kartet. Vi spanderer bålkaffe, og håper at mange nye og gamle deltakere møter opp!