Turorienteringa er nå klar!

Turorientering er poster som henger ute i flere måneder, og som kan tas når man vil, og i det tempoet man selv ønsker. I år er postene spredt på 5 kart, og vi lover mange flotte turer, og besøk på steder du aldri før har vært!!!

 

Kartene er tilgjengelig for salg i butikk fom. 6/6 (Joker Reipå)

På familiedag, søndag 5/6 (Lille Glomvann, Glomfjord mellom kl 12 og 14)

På nettside: www.turorientering.no/meloyok

 

Vi samarbeider godt med andre!

barneidrett bredt bilde

Vår sesongoppkjøring har vært preget av samarbeid med andre, som idrettslag og skoler. Vi har gjennomført treninger med allidretten til Ørnes IL (bildet), løp i Saltenkarusellen med god deltakelse fra Bodø og Ørnes. Denne uken hadde vi orienteringsdag for tre skoler i Spildervika, med 111 deltakende barn og ungdom. I tillegg hadde vi Sprintløp i Ørnes sentrum på ettermiddagen, med klassekonkurranser. Her var det hhv. Spildra 5., 6. og 3. klasse som stakk av med klassepremiene for beste prosentvis deltakelse.

Tiden framover:

Lars-Børge skal førstkommende torsdag avholde orienteringstrening for medelever på mellomtrinnet, under Reipå skole sin uteskoleuke på Tuven. Her har han allerede full kontroll! Også under Spildra skole sin uteskoleuke i Spilderdalen vil vi bidra med hjelp og utstyr, slik at de kan gjennomføre gode og varierte orienteringsaktiviteter.

Arbeidet med turorienteringa er påbegynt, og vil nå intensiveres, slik at den kan komme i gang innen utgangen av mai. Søndag 5. juni avholder vi, i samarbeid med Glomfjord IL,  familiedag ved Sollivannet. Her kan vi love mange, og varierte orienteringsaktiviteter, samt deltakerpremier! Arrangementet er åpent for alle, også dem som ikke har tilknytning til Glomfjord.